Ajándékküldés Budapesten szupergyors kiszállítással

Budapesten vagy Budapestre küldenél ajándékot? Állunk szolgálatodra gyors kiszállítással!

Budapest mindig is gyorsan fejlődő város volt, ami több módon is megmutatkozik. Érthető módon a fővárosba érkeznek meg legelőször azok a nyugati trendek, melyek aztán később vidéken is elterjednek. Itt számtalan dologra gondolhatunk, a gyorséttermektől kezdődően, a pizza kiszállításon át az ajándékküldésig.

Egy főváros mindig a legpörgősebb és leginkább naprakészebb helyszíne egy adott országnak, itt koncentrálódnak a munkalehetőségek, a szórakozás és a különféle szolgáltatások is. 

Nem véletlen, hogy a modern trendek is mindig a fővárosban ütik fel legelőször a fejüket. Az ajándékküldés Budapest életében már szintén nem nevezhető újdonságnak, holott az ajándékozás talán legújabb és leggyorsabban fejlődő vívmányáról beszélünk. 

Ez mindenekelőtt azzal magyarázható, hogy itt a legelfoglaltabbak az emberek és gyakran nincsen idejük a személyes találkozásra, amihez persze hozzájárul az is, hogy a városon belül is jelentős távolságok vannak. Eljutni az egyik végétől a másikba gyakran több időt jelent, mint vidékre utazni. 

Másrészt az internet használata is itt a legmagasabb és legsokrétűbb. A főváros a maga 96%-os lefedettségével óriási előnyben van az ebből a szempontból elmaradottabb régiókkal szemben. Az ellenpont Somogy megye, ahol csak 70%-os internetes lefedettséget mértek. Így nem véletlen, hogy az online ajándékküldésnek is Budapesten van a legnagyobb divatja. (2020-as adatok.)

Ajándékküldő szolgálat Budapest

Persze a fentieknek van egy olyan következménye is, hogy Budapesten van a legtöbb olyan cég, amely ajándékküldéssel foglalkozik. A piac telített, de ez csak a szereplőknek jelent kihívást, a fogyasztókat elkényeztetik, mivel mindenki próbálja a legjobbat nyújtani a számukra. 

Az ajandek-kuldes.hu csapata a bőséges választék mellett a gyorsaságával és a pontosságával emelkedik ki a konkurencia közül, nem véletlen, hogy garanciát is vállal a szolgáltatásaiért.

Milyen alkalomra rendelj ajándékot?

Az ajandek-kuldes.hu olyan ajándékküldő szolgálat Budapesten, ahol gyorsan és egyszerűen rendelheted meg a prémium minőségű ajándékod. Ez többek között annak is köszönhető, hogy nem kell órákig böngészned a választható ajándékcsomagok között, mert szépen tematikusan van összerendezve a bőséges kínálat. Ezek a következők:

  • Születésnap
  • Névnap
  • Anyák napja
  • Nőnap
  • Húsvét
  • Karácsony

Főleg az anyák napja és a karácsony az az időszak, amikor a legtöbben élnek ajándékküldéssel Budapesten, így ilyenkor érdemes mindig időben leadnod a rendelésed, hogy elkerüld a „csúcsforgalmat”. 

Ami pedig a válogatást illeti, az ünnepek mellett külön találod a férfi és női ajándékválogatásokat, és ár szerint is szűkíthetsz az összeállítások között.

A budapesti ajándékküldés menete

Ha már ajándékküldés Budapest, akkor az legyen gyors és precíz. Miután kiválasztottad a számodra szimpatikus ajándékcsomagot, két kattintás és máris az online pénztárnál vagy. 

Itt az utánvétel választása mellett fizethetsz online bankkártyával és átutalással is. 

A megrendelésedet a GLS futárszolgálat fogja kiszállítani, amely 1-2 napot vesz igénybe. Kiszállítás díja Budapesten és országon belül 1.690 házhoz, kiszállítási pontra pedig 1.990 forint. 

Természetesen Budapestről bárhová kérhetsz ajándékcsomag küldést, akár külföldre is, a részletekről az oldalon tudsz tájékozódni. 

A számládat a megrendelést követően online kapod meg a megadott email címre, ha azonban papír alapon is szeretnéd megkapni, azt előzetesen jelezned kell.