A rollerezés 8 előnye

roller

A városi közlekedés egyre népszerűbb eszköze a roller, amit napjainkban már nem csak a gyerekek használnak nagy előszerettel.

Stílusos, vagány és elegánsabb darabok ugyanúgy beszerezhetők ebből a járgányból, mint a kerékpárokból.

És hogy milyen előnyei vannak a rollerezésnek?

Összegyűjtöttük nektek:

 1. Környezettudatos
  A roller a közlekedés környezettudatos módját teszi lehetővé. Bár a legtöbbször azért nem olyan gyors, mint egy kerékpár, a gyaloglásnál gyorsabb és használatával elkerülhetők a reggeli dugók.
 2. Költséghatékony
  Ha rollerrel közlekedsz a mindennapokban, azzal hosszútávon hatalmas összegeket spórolhatsz meg. A roller karbantartási költsége elenyésző. Egyszerű működési elvének köszönhetően szinte nincs, ami elromolhatna rajta. Így gyakorlatilag annyi költséggel jár pusztán, amennyi a vásárlás összege.
 3. Praktikus
  A roller rendkívül mobilis eszköz. Összehajtott formában rendkívül kis helyen is elfér, így abban az esetben is ideális választás lehet számodra, ha a kerékpár tárolása nehezen megoldott lenne. A rollert a munkahelyeden, iskoládban is könnyedén tárolhatod. Összehajtva elfér az asztalod mellett, vagy az iroda, terem végében.
 4. Ingyenesen szállítható
  Ha úgy adódik, hogy menet közben fel kell szállnod valamelyik tömegközelekdési eszközre, a rollert összehajtva könnyedén megteheted ezt. Ráadásul a rollert a kezedben tartva még plusz költséget sem kell szállításáért fizetned.
 5. Nagyon stílusos
  Bár a roller egyre népszerűbb, még mindig viszonylag kevesen közlekednek vele. Pedig akár irodába járáshoz, sportzakóban is egészen laza, mégis stílusos megjelenést kölcsönöz.
 6. Elektromos verziót is beszerezhetsz
  A rollerezés kevésbé izzasztó, mint a kerékpározás. Ha azonban mégis attól tartanál, hogy munkábamenet elfáradsz, esetleg beérve megizzadsz, a rollerekből is csúcsszuper elektromos változatokat lehet vásárolni. Az elektromos rollerek működtetéséhez nem kell manuális erőbefektetés. Egyszerűen csak felpattansz a járgányra és élvezed a gondtalan haladást.
 7. Teszel vele egészségedért
  Az egésznapod ülőmunka, vagy tanulás után jót tesz egy kis mozgás. Míg az autóban, jobb esetben a tömegközlekedési eszközökön és a biciklin is ülsz, addig a rolleren állva, egyik lábaddal hajtva üzemetleted az eszközt, így kellemesen átmozgatod a tagjaidat.
 8. Élvezetes
  A roller egy vidám, játékos hangulatú közlekedési eszköz, így a közlekedés vele mindig örömökkel teli. Könnyen feldobja a napjaidat ha a hétköznapi rutint néha megtöröd egy kis rollerezéssel, történjen az kedvtelési célból vagy akár csak használd arra, hogy hazajuss vele a munkából.