5 kiegészítő a jobb szexért

péniszköpeny
Caucasian couple lying on bed together sex concept

A szex mindig lehet egy kicsit jobb, egy kicsit izgalmasabb. Néha nem is kell sok hozzá, csak 1 izgalmas, új hálószobai kellék.
Cikkünkben összegyűjtöttük azt az 5 kiegészítőt, amivel sokat dobhattok a hálószobai élményen!

Íme a listánk, avagy ezekkel dobd fel a szexet!

1) Jelmezek

A szerepjáték klasszikus eszköze a hálószobai kalandok felturbózásának. Jelmezbe bújva kiléphetünk megszokott szerepünkből és bátrabban próbálhatunk ki olyan dolgokat, melyeket „önmagunkként” esetleg nem lenne merszünk. A tabuk határa meglazul és a párok egy egészen új oldalukról ismerhetik meg egymást.

A szexuális fantáziák jelentős hányadát a szerepjáték teszi ki: vad macskanő, buja tanár, szende diáklány. Melyiket vállalod be?

2) Afrodiziákumok

Ha kicsit lanyhult a kedv, ha nehezebben megy a ráhangolódás sokat segíthetnek az afrodiziákumok. Beszerezhetitek őket a szexshopokból, illetve esetleg még bizonyos drogériákból is.

3) Péniszköpenyek

A péniszköpeny viselésével a férfiasság mérete és kerülete nagyobb lehet. Az apró kis köpenyek különböző felszínűek lehetnek, választhattok például különleges rücskös felszínű darabot, mellyel az együttlét élménye sokkal izgalmasabb és intenzívebb lehet.

4) Plüss bilincs, szatén szalagok

A kötözés élménye a legtöbb emberre rendkívül izgatóan hat. A tudat, hogy ki vagy szolgáltatva párod kényeztetésének nagyon izgalmas és különleges fűszert ad az együttlétnek. Az alá-fölérendeltségi szerepeket alkalomról-alkalomra cserélgethetitek.

5) Erotikus masszázsolajok

A masszázs fantasztikus mód ellazít, különösen egy fárasztó nap után. Egy intim masszázs olajjal a hagyományos masszázst kicsit megspékelve igazán különleges kényeztetésben részesíthetitek párotokat, aki ezért egészen biztos nem marad hálátlan. 😉

Ha szexről van szó, fontos a kreativitás és a nyitottság. Merjetek beszélni a szexről, osszátok meg egymással vágyaitokat és fedezzétek fel egymást alkalomról-alkalomra.