Potencianövelés teázással? Lehetséges!

potencianövelés teázással

A potencianövelésről mindenkinek a gyógyszerek, egészen pontosan egy bizonyos kék pirula jut eszébe. Igazából a gyógyszerek kezelés csak egy kis szeletét teszi ki a merevedési problémák orvoslásának és csak utolsó lépésként ajánlatos, mikor már minden egyéb alternatíva csődöt mondott.

potencianövelő teák

A potencianövelő gyógyszerekkel a probléma, hogy mint minden gyógyszer hatóanyagot tartalmazó készítmény sajnos ezek sem feltétlen veszélytelenek.

A gyógyszerek túladagolhatók, függőséget okozhatnak, mellékhatásokkal járhatnak, károsíthatják egyéb szervek működését. Nem hiába orvosi előírásra, vényre lehet csak megvásárolni őket.

Manapság már megannyi gyógynövényes készítmény áll a férfiak rendelkezésére: krémek, pirulák, porok és teák formájában. A gyógynövényi hatóanyagú termékek, szemben a gyógyszerekkel, kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, melyek az egészségre kizárólag pozitív, rosszabb esetben is pusztán semleges hatást gyakorolnak. Ezért használatuk biztonságos, megvásárlásuk nem igényel orvosi receptet.A potencianövelő teák olyan gyógynövényi hatóanyagokat tartalmaznak, melyek jótékony hatással vannak a véráramlásra, segítenek, hogy a szexuális inger hatására javuljon a pénisz vérellátása és létrejöjjön az együttléthez szükséges merev állapot.


Nincs olyan gyógynövény, amely jótékony hatása kimerülne egyetlen területben, így a potencianövelő teák sem kizárólag a merevedést segítik elő, hanem javítják az általános vitalitást. A teák rendszeres fogyasztásával javulhat a fizikai- és a szellemi erőnlét, gyorsul a regenerálódás és persze javul a potencia.

A férfierő fokozó teák nagy előnye a többé készítménnyel szemben, hogy alkalmazása nem csupán könnyedén beiktatható a napi rutinba, hanem még kellemes is. Egy reggeli teázás és a pozitív hatás nagyjából 1 hónap alatt megmutatkozik.

A potenciafokozó teák alkalmazása nem hoz azonnali eredményt. A kúraszerű alkalmazás hatása nagyjából 30-40 nap után mutatkozik meg.

A teák a legtöbb esetben különböző ízekben is megvásárolhatók, gyógyszertárakban, drogériákban, szexshopokban és különböző online áruházakban.