3 inspiráló esküvői helyszín

Az esküvőszervezés egyik legfontosabb mozzanata az esküvői helyszín kiválasztása. A helyszín határozza majd meg az esküvő alaphangulatát és stílusát. Elegáns, bohém, rusztikus? Cikkünkben adunk néhány inspiráló tippet az ideális esküvői helyszín kiválasztásához.

Inspiráló esküvői helyszínek

Tóparti esküvő – Közel a természethez

Ha természetközeli, barátságos esküvőt tervezel egy tóparti esküvő helyszín lesz számodra a tökéletes. Ilyen alternatívát nyújt például a György Birtok, ahol egy meseszép területen, egy gyönyörű tó mellett, a szabadban mondhatjátok ki a boldogító igent. A szabadtéri helyszínre érkezhettek lóháton, gyűrűvivőddé teheted a házikedvenced, jöhet minden, amit a romantikus filmekben csak láthattál. A szabadtéri esküvői helyszínek dekorációja rendkívül rugalmasan alakítható. Egy virágokkal borított boldogságkapu egy kis kedves eleganciával ruházza fel a helyszínt, ugyanakkor színes lufikat is használhattok hogy bohémabb hangulatot teremtsetek. A szabadtéri helyszín dekorálásában csak a képzelet szabhat határt.

Rusztikus elegancia egy romos épületben

A különleges, rusztikus helyszínek nagyon divatosak napjainkban. Egy elhagyatott, magas, tágas térrel rendelkező gyárépület, vagy régi villa, esetleg egy várrom, néhány arany dekorációval igazi kis ékszeres dobozzá változhatnak. Először kevesen látják meg a fantáziát a csupasz, rideg épületekben pedig egy kis fantáziával varázslatos esküvői helyszín válhat belőlük. A romos épületeknek nagyon különleges romantikájuk van. Tarthatjátok ott a szertartást, de akár még az ünnepi vacsorát is.

Elegáns hajózás

Budapesten egyre népszerűbbek a Duna vizén tartott esküvők. Lehet a helyszín egy mozgó- vagy egy állóhajó, a főváros panorámája kristályként ragyogó háttér-dekorációt nyújt. A hajós esküvők nagyon exkluzívak és elegánsak. Budapest hemzseg a hajós társaságoktól, így nem nehéz találni egyet közülük, amely nem csak a panorámával, de kialakításával is elvarázsol. Lehet kifejezetten hajós, matróz hangulatú, stílusú esküvőd, kék-fehér dekorációs elemekkel, de egészen letisztult, elegáns is. A hajón tartott esküvőket a fotósok is imádják. Válasszatok olyan hajót, amely rendelkezik szabad terasszal és garantáltan különleges fotók születnek majd rólatok. A háttérben megcsillanó budapesti fények miatt pedig nem is lesz szükségetek túl sok dekorációra.