Romantika a fővárosban, avagy így hódítsd meg újra partnered

Minden párkapcsolatban elkél olykor egy kis romantika. Egy minden különösebb alkalom nélküli figyelmesség, legyen az egy szál virág, egy doboz csokoládé vagy egy romantikus hajós vacsora, segít éreztetni a partnerrel, hogy hálásak vagyunk azért, amit a mindennapok során tesz értünk.

Budapesten nem nehéz romantikus programot találni, a gyönyörű főváros telis-tele van alternatívákkal.

Tippjeink egy romantikus estéhez:

  • A város szépsége miatt akár anélkül is meglepheted kedvesed egy romantikus estével, hogy egy forintot is költenél rá. Egy nyár esti séta a Duna partján, vagy a Gellért hegyen minden hölgy szívét ellágyítja. De az éjszakai sétáknak nem csak nyáron, hanem az év valamennyi időszakában megvan a maga különleges varázsa. Az adventi időszakban ünnepi köntösbe öltözött Andrási út sem egy utolsó látvány. Egy pohár forralt borral pedig megkoronázhatjátok a téli romantikát.
  • Ültetek már a budapesti óriáskeréken? A Budapest Eye tetejéről a panoráma még a pesti lakosok számára is fantasztikus élmény. A belvárosból kevés olyan magaslati panoráma nyílik a városra, mint amilyen erről a helyről. Vigyázat tériszonyosok számára nem biztos, hogy a legjobb választás.
  • Ha igazán alkalmi romantikus programot keresel, a színházzal nem nyúlhatsz mellé. Színházba nem mindennap jár az ember, így mikor eljut oda, az mindig nagy öröm és élmény.
  • Ha pedig romantikára és gyertyafényre vágysz, vagy tudod, hogy párod arra vágyik, az egyik legnépszerűbb romantikus program Budapesten nem más, mint egy hajós vacsora. Lágyan ringatózó hajó a Dunán, körülötte a kivilágított Budapest épületeivel. Kevés romantikusabb programot találhatsz ennél a fővárosban.

Mint említettük, Budapest telis-tele van romantikus programlehetőségekkel. Ne csak valentin nap alkalmából lepd meg kedvesed. Hidd el, ha minden apropó nélkül kap egy kis romantikus figyelmességet, teljesen leveszed majd a lábáról.