Magyar kézműves termékek – Top 3 kézműves csokoládé

A magyar kézműves termékek között nem találsz két egyformát és nem csak a kézműves ékszerekre, dekorációkra, kiegészítőkre igaz ez, hanem a kézműves ételekre is, esetünkben épp a kézműves csokoládékra. 

Ahány készítőtől vásárolsz csokoládét, akár ugyanabban az ízvariációban is, biztos lehetsz benne, hogy az ízekben és textúrákban lesznek különbségek. Nem ebszélve arról, hogy míg a nagy forgalmazók a biztos, már bizonyított ízekre mennek rá, addig a kézműves manufaktúrák bátrabban kísérletezhetnek különlegesebb ízekkel, az igazi ínyencek legnagyobb örömére. Ezért is hatalmas gasztronómiai kaland a különféle kézműves termékek kóstolása.

Cikkünkben összeszedtük neked azd az 5 kézműves csokoládé márkát, amit, ha igazán kedveled a csokoládét, mindenképp érdemes kipróbálnod!

Top 3 magyar kézműves csokoládé márka

Fabric csokoládé

A Fabric családi csokoládé manifaktúra tökéletes összhangba hozta az igényes csomagolást, a különlegesen kidolgozott formát és az ellenállhatatlan ízeket. 

Véleményünk és tapasztalataink szerint a Fabric manufaktúra készíti ma Magyarországon a legminőségibb kézműves csokoládékat.
Az ízesítések között olyan különlegességeket kóstolhatsz meg, mint például a fahéjas, citromos vagy akár a kávébabos chai lattés fehércsokoládét. A gyönyörű csomagolásnak köszönhetően pedig ajádék gyanánt sem utolsó!

Sweetic csokoládé

A Sweetic csokoládé manufaktúra azok számára lesz nagy kedvenc, akik kifejezetten az egzotikus ízeket keresik a csokoládék terén. A Sweetic legnépszerűbb, díjnyertes termékei a bonbonok, melyek közül az ötfűszereset, a mangósat és a kókuszosat mindenképp érdemes megkóstolnod!


Demeter Chocolate

A Demeter Chocolate kiemelkedő termékei a bonbonok. Színben, formában és ízben egyaránt különleges válogatásokat kóstolhatsz végig a kíváló csokoládémestereknek köszönhetően. A Demeter Chocolate kiemelkedő, díjnyertes terméke a Zserbó bonbon melyben tökéletesen testet ölt a magyar sütemény ízvilága. Ha szereted a zserbót, muszáj megkóstolnod!